Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Vitan

  Apartamente Vitan

  Daca esti in cautare de apartamente noi Vitan in ansambluri rezidentiale, Tophome are solutia ideala pentru tine. Poti achizitiona oricand doresti apartamente in blocuri noi, cu orice tip de credit bancar sau cu plata integrala, in doar cativa pasi simpli. Daca alegi sa achizitionezi un apartament in Vitan, te vei bucura de o zona linistita, foarte aproape de centrul Bucurestiului, care iti ofera numeroase avantaje si facilitati. Tophome iti ofera solutii de finantare pentru achizitionarea locuintei de vis, printre care si posibilitatea achitarii in rate sau prin programul Prima Casa.

  Apartamente 2 camere Vitan

  Probabil ca ai cautat deja mai multe apartamente de vanzare Vitan, insa nu ai gasit locul pe care sa il poti numi casa. Tophome a oferit deja multor clienti casa de vis. Apartamentele cu doua camere sunt moderne, spatioase si bine compartimentate, ideale pentru pentru cei care cauta confort si intimitate. Daca alegi zona Vitan pentru viitoarea ta locuinta, te vei bucura de acces usor la transportul in comun, magazine, Mall, banci, farmacii, spitale sau scoli. Pretul unui apartament cu 2 camere in zona Vitan este accesibil, pornind de la 55.000 Euro, cu posibilitatea cumpararii in rate incepand de la 253 € / luna.

  Apartamente 3 camere Vitan

  In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu, poti alege sa vizionezi si cateva apartamente 3 camere Vitan, pe care Tophome ti le pune la dispozitie in cele mai frumoase ansambluri rezidentiale. Unul dintre cele mai renumite ansambluri de blocuri este Confort Park, care este situat in apropiere de Piata Unirii, la doar 10 minute de mers cu masina. Daca alegi un apartament cu 3 camere de la Tophome, vei beneficia de o locuinta spatioasa, solida, construita cu materiale si finisaje de calitate. Utilitatile unor astfel de apartamente includ aer conditionat, centrala proprie, acces la internet, apa si canalizare. Finisajele includ izolatii termice, termopane, faianta, gresie, parchet, etc. Costurile intretinerii sunt destul de reduse, avand in vedere ca apartamentele sunt bine izolate si realizate din materiale de calitate.

  Apartamente 4 camere Vitan

  Apartamentele cu 4 camere din ansamblurile rezidentiale Vitan sunt foarte spatioase, ideale pentru o familie numeroasa. Unul dintre avantajele achizitionarii unui apartament nou intr-un complex rezidential, este ca nu mai trebuie sa investesti sume mari de bani pentru renovarea locuintei. In plus, economisesti timp, avand in vedere ca apartamentele sunt disponibile imediat, si au incluse in pret toate finisajele. In aproape toate zonele rezidentiale poti gasi parcuri pentru copii, magazine, saloane de frumusete, sali de sport si multe altele. In plus, unele apartamente beneficiaza de loc de parcare inclus in pret.

  Un alt avantaj al persoanelor care aleg sa cumpere apartamente in ansambluri rezidentiale, este faptul ca pot construi relatii frumoase cu oamenii din jur, locuind practic intr-o comunitate. Aceste apartamente rezidentiale sunt proiectate de arhitecti care se specializeaza in constructii de calitate si chiar de lux, si ofera cele mai bune caracteristici si design. Locuintele oferite de Tophome sunt perfecte pentru cei care au familii numeroase sau chiar pentru cupluri recent casatorite, care doresc sa-si intemeieze o familie intr-un loc sigur, linistit si curat, dotat cu supraveghere video si cu acces restrictionat.