Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Vacaresti

  Apartamente Vacaresti

  Ai cautat pana acum apartamente de vanzare Vacaresti si nu ai gasit nimic care sa iti atraga atentia? In oferta Tophome vei gasi cele mai bune apartamente Vacaresti, la preturi foarte avantajoase si amplasate in complexuri rezidentiale noi si moderne. In plus, pentru achitarea acestora poti utiliza mai multe metode de plata. Ai posibilitatea de a plati integral, prin credit ipotecar si chiar prin programul Prima Casa. Indiferent de metoda pentru care optezi, specialistii de la Tophome te vor ajuta sa obtii documentele de care ai nevoie.

  Apartamente Calea Vacaresti in complexuri rezidentiale moderne

  Atunci cand vrei sa alegi cele mai bune apartamente, te vei orienta spre cele construite in complexuri rezidentiale cat mai moderne datorita beneficiilor oferite de acestea.

  In primul rand, faptul ca blocurile sunt noi, face ca aceste apartamente sa fie realizate respectand cele mai noi si mai moderne standarde in materie de constructii, ceea ce este foarte important, pentru ca vor fi evitate problemele specifice blocurilor vechi asa cum sunt canalizarea, sistemul de conducte de apa, sistemul electric si stabilitatea seismica.

  De asemenea, materialele utilizate la constructia de apartamente Vacaresti sunt de calitate superioara si au fost stabilite impreuna cu cei mai buni ingineri constructori, astfel incat rezultatele sa fie unele de top si foarte bune pentru utilizarea indelungata a apartamentelor. Dotarile sunt de asemenea moderne, cele mai multe dintre apartamente fiind deja dotate cu centrala proprie, sistem de canalizare, aer conditionat, internet si cablu TV. Toate aceste detalii sunt foarte importante pentru confortul pe care il vei avea de la apartamentul ales. Cumparand apartamente noi Vacaresti vei obtine cu siguranta o casa pentru o perioada nedeterminata de timp.

  Apartamente Vacaresti cu 2 sau cu 3 camere

  Pretul unui apartament cu 2 camere in Vacaresti incepe de la 47500 de euro, ceea ce inseamna o rata de 218 euro pe luna. Apartamentele cu doua camere sunt foarte bine compartimentate, si sunt potrivite persoanelor care au nevoie de spatiu sau cuplurilor care vor sa se stabileasca undeva.

  Apartamentele cu trei camere au un pret care porneste de la 114000 de euro, si sunt foarte spatioase. Marele avantaj oferit de aceste apartamente este faptul ca ofera o compartimentare perfecta, si suficient spatiu inclusiv pentru familiile cu copii.

  Toate apartamentele comercializate de Tophome sunt amplasate in zone accesibile usor cu mijloacele de transport in comun, si sunt perfecte pentru cei care isi doresc o locuinta pentru mult timp. Daca alegi un astfel de apartament, vei face parte dintr-o comunitate de oameni linistiti care si-au dorit mereu un loc confortabil pe care sa il numeasca acasa.

  Apartamentele sunt situate aproape de centrele comerciale, de banci si de parcuri sau scoli, astfel incat sa iti fie foarte usor sa ajungi rapid unde ai nevoie. Accesul in ansamblurile rezidentiale este restrictionat si zona este supravegheata, iar in cele mai multe dintre cazuri, in interiorul complexurilor exista si un loc de joaca pentru copii. Toate aceste avantaje fac ca apartamentele de pe Tophome sa fie foarte cautate si solicitate, si sa se vanda rapid.