Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Aparatorii Patriei

Acces Rapid Metrou Berceni  - Garsoniera Pret Investitor
  • Locatie: București
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila totala: 36 mp
  • An finalizare constructie: 2024
EUR 39.450 € * Rata bancara de la 181 € / luna
Apartamente Aparatorii Patriei

Ai cautat apartamente de vanzare Aparatorii Patriei si inca nu ai gasit o ofera care sa te impresioneze? Pe Tophome vei gasi cele mai bune oferte pentru apartamente cu 2 sau cu 3 camere situate in ansambluri rezidentiale noi si moderne. De asemenea, ai posibilitatea de a achita in numerar, in mai multe rate sau prin programul Prima Casa, iar echipa Tophouse te va ajuta sa obtii rapid si eficient toate documentele de care ai nevoie, astfel incat sa ajungi in posesia casei visurilor tale in cel mai scurt timp.

Apartamente 2 camere Aparatorii Patriei

Apartamentele cu 2 camere din zona Aparatorii Patriei sunt situate in blocuri moderne si noi, oferind o compartimentare ideala pentru modul in care mobilierul este configurat in prezent. Apartamentele cu doua camere sunt varianta ideala atat pentru persoanele singure cat si pentru cupluri, iar cei care doresc sa cumpere apartamente 2 camere Aparatorii Patriei, le pot gasi cu preturi pornind de la aproximativ 47000 euro, pentru care vor achita o rata lunara incepand de la 219 euro in functie de creditul ales si de perioada pe care are loc imprumutul.

Apartamente 3 camere Aparatorii Patriei

Pentru persoanele care au nevoie de foarte mult spatiu, dar si pentru familiile cu copii, oferta de apartamente 3 camere Aparatorii Patriei include locuinte foarte spatioase si bine compartimentate, in zone extrem de linistite si situate aproape de scoli si gradinite. Pretul unui apartament cu 3 camere in aceasta zona porneste de la aproximativ 55000 euro, avand o rata de 255 de euro pe luna in functie de creditul ales si de specificatiile acestuia.

Avantajul persoanelor care opteaza pentru apartamente noi Aparatorii Patriei este faptul ca beneficiaza de locuinte in complexuri rezidentiale moderne si nou construite. Fiecare bloc de apartamente este proiectat si construit de echipe cu o vasta experienta in domeniu, utilizand materiale de calitate superioara. Atat materialele de constructie cat si elementele de siguranta si structurile de rezistenta, respecta tehnologiile moderne de proiectare si sunt gandite astfel incat sa reziste foarte bine pe perioade extrem de lungi de timp, dar si pentru a face fata unor conditii geologice extreme cum ar fi seismele, de care foarte multe persoane se tem in prezent.

Alegand apartamente noi Aparatorii Patriei vei face cu siguranta parte dintr-o comunitate linistita, care si-a gasit deja acel loc pe care il poate numit acasa. Cele mai multe complexuri rezidentiale ofera inclusiv loc de parcare, unele dintre ele chiar si parcare subterana, au loc de joaca amenajat pentru familiile cu copii, iar accesul in interior este permis pe baza unor sisteme moderne care aduc un plus de siguranta. De asemenea, un avantaj foarte important este si faptul ca aceste ansambluri noi sunt supravegheate video. Un plus de siguranta este intodeauna binevenit intr-un oras foarte aglomerat asa cum este capitala.

Amplasarea este una de exceptie datorita faptului ca in zona se gasesc atat scoli, licee si gradinite cat si saloane, magazine mari, sali de fitness si parcuri sau alte locatii necesare pentru o viata confortabila, cum ar fi sediile celor mai importante banci, birouri de asigurari, coafoare si papetarii.

Cum sunt structurate apartamentele noi din zona Aparatorii Patriei?

Apartamentele din zona Aparatorii Patriei de pe site-ul nostru sunt de 2, 3 sau 4 camere, decomandate sau semidecomandate, cu sau fara loc de parcare Suprafata utila ale apartamentelor se incadreaza intre 40 – 87 metri patrati

In ce conditii poate fi achizitionat un apartament nou in zona Aparatorii Patriei?

Apartamentele noi din zona Aparatorii Patriei de pe site-ul nostru pot fii achizitionate cash, prin programul Noua Casa sau prin accesarea unui credit ipotecar. Persoanele ce vor sa achizitioneze un apartament cu ajutorul unui credit bancar beneficiaza gratuit de consultanta si intocmirea dosarului pentru accesarea unui credit bancar.

Ce comision se percepe cand se tranzactioneaza un apartament?

Toate apartamentele disponibile pe site-ul Tophome.ro, beneficiaza de COMISION ZERO in momentul vanzarii!