Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Oltenitei

  Apartamente Oltenitei

  Pentru persoanele care cauta apartamente de vanzare Oltenitei si inca nu au gasit un apartament care sa ii multumeasca pe deplin si pe care sa il poata considera acasa, Tophome este locul ideal de unde ar trebui sa inceapa cautarile. Apartamentele de pe Tophome pot fi cumparate in mai multe moduri, existand posibilitatea de a le achita in rate sau de a le achita prin credit bancar si prin programul Prima Casa. Indiferent de metoda aleasa, Tophome va furniza rapid si eficient toate actele necesare pentru finalizarea tranzatiei in cel mai scurt timp.

  Apartamente Oltenitei cu 1 sau 2 camere

  Garsonierele sunt perfecte pentru persoanele singure care au nevoie de un loc linistit in care sa se mute. Pretul unei garsoniere in zona Oltenitei este de 29500 de euro, ceea ce implica o rada de 136 de euro pe luna, in functie de natura creditului si de perioada pentru care a fost facut. Pretul unui apartament cu doua camere incepe de la 37800 de euro, ceea ce implica o rata de 174 de euro pe luna, in functie de tipul de credit si de perioada pentru care este accesat. Apartamentele cu 2 camere sunt de calitate premium si ofera o serie de avantaje si de beneficii majore utilizatorilor, cum ar fi buna compartimentare si materialele de cea mai buna calitate din care sunt construite.

  Apartamente zona Oltenitei cu trei camere

  Pretul unui apartament in zona Oltenitei cu trei camere incepe de la 84000 de euro, ceea ce inseamna 317 euro pe luna. Oferta de apartamente zona Oltenitei cu trei camere implica apartamente de cea mai buna calitate, situate in complexuri rezidentiale noi si moderne, finalizate cat mai recent. Toate apartamentele din zona Oltenitei sunt moderne si au finisaje din materiale de calitate superioara, care garanteaza o durabilitate extinsa.

  Un alt mare avantaj al apartamentelor din aceasta zona este amplasarea aproape de metrou si de institutii publice, banci, saloane de cosmetica, sali de fitness, parcuri, restaurante si cafenele. Amplasarea in apropierea celor mai importante statii ale mijloacelor de transport in comun, face ca aceste apartamente sa fie perfecte pentru o mobilitate buna. Persoanele cu copii vor gasi cu siguranta in apropiere o scoala sau o gradinita si chiar un liceu la care sa isi inscrie copiii, studentii vor gasi imediat locuri in care sa petreaca timpul liber si sa se relaxeze, iar cuplurile au la dispozitie locatii perfecte in care sa se simta ca acasa si sa se decida sa isi intemeieze o familie.

  Complexurile rezidentiale moderne sunt de obicei dotate si cu parcare si loc de joaca interior. Pentru ca majoritatea apartamentelor vin cu locul de parcare la pachet, se obtine avantajul de a scapa de grija gasirii unui loc de parcare in Bucurestiul aglomerat. Prezenta locului de joaca ajuta parintii sa stea linistiti in timp ce copiii raman in siguranta.

  Tot pentru un plus de siguranta, accesul in complexurile rezidentiale noi si moderne este restrictionat, iar parcarile si spatiul exterior sunt de cele mai multe ori supravegheate video.