Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Unirii

  Apartamente Unirii

  Locuinta pe care o alegi poate avea un impact semnificativ asupra stilului tau de viata. Asadar, este important sa iei in considerare achizitionarea de apartamente noi Splaiul Unirii, daca ai o viata activa si vrei sa ai acces rapid si usor la centrul orasului. Cele mai multe apartamente Splaiul Unirii sunt dotate cu terasa, sunt foarte spatioase, realizate cu finisaje premium si au loc de parcare inclus.

  Ansamblurile rezidentiale sunt constriute de dezvoltatori cu experienta vasta in domeniu, si sunt concepute in asa fel incat sa ofere oamenilor care aleg apartamente zona Unirii, confort, siguranta, liniste si eleganta, si nu in ultimul rand posibilitatea de a locui intr-o zona plina de unitati de invatamant, spitale, centre comerciale, magazine, restaurante, piete, si cel mai important, aproape toate mijloacele de transport in comun. In apropierea ansamblurilor rezidentiale se afla parcuri care iti ofera posibilitatea de a te plimba, relaxa si de a te bucura de aer curat, cum ar fi Parcul Carol sau Parcul Tineretului.

  Apartamente de vanzare Splaiul Unirii

  Fie ca doresti un apartament mic si intim pentru cuplu, sau un apartament spatios cu 4 camere pentru o familie numeroasa, prin Tophome poti gasi mai multe locuinte potrivite preferintelor si nevoilor tale. Ansamblurile rezidentiale sunt compuse din mai multe blocuri, asadar ai multiple posibilitati de a-ti gasi apartamentul de vis. Locatia acestor ansambluri este excelenta, in apropiere de orice ai nevoie, si reprezinta combinatia ideala dintre confort, calitate si eleganta.

  Daca doresti sa achizitionezi un apartament in Bucuresti, Tophome iti ofera posibilitatea de a viziona cele mai frumoase apartamente in ansambluri rezidentiale. Apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere sunt noi, finalizate in 2017 sau 2018, si sunt realizate din materiale de calitate superioara. Apartamentele sunt dotate cu centrala proprie, termopane, termoizolatie exterioara radiatoare si tamplarie PVC, pentru a asigura locatarilor costuri mici la intretinere si confort sporit pe tot parcursul anului.

  Pentru achizitionarea unui apartament in oricare dintre blocurile rezidentiale din zona Splaiul Unirii, Tophome iti ofera solutii de finantare. Poti plati cu numerar, prin programul Prima Casa sau cu orice tip de credit, cu rate incepand de la 253 de Euro pe luna, pentru o locuinta cu 2 camere.

  Apartamentele din ansamblurile rezidentiale propuse de Tophome, iti ofera posibilitatea sa fii aproape de orice eveniment din centrul orasului, dar suficient de departe de galagie si agitatie. Poti ajunge rapid in inima Bucurestiului si nu numai, cu metroul, tramvaiul si autobuzul, acestea fiind mijloace de transport in comun care au statie in apropierea blocurilor rezidentiale.

  Avantajele apartamentelor noi din ansambluri rezidentiale

  Achizitionarea unui apartament nou iti ofera posibilitatea de a economisi banii pe care i-ai fi investit in reparatii, renovare si finisaje, in cazul in care achizitionai o locuinta veche. In plus, cheltuielile lunare pentru intretinerea unui apartament nou sunt mai mici, datorita faptului ca izolatia este extrem de buna si ai centrala proprie. Un alt avantaj major este siguranta pe care ti-o ofera cartierele rezidentiale, fiind monitorizate video, avand acces restrictionat si paza, ceea ce reprezinta un beneficiu major in special pentru famiile cu copii.