Ansambluri rezidentiale Bucuresti si Popesti Leordeni | Top Home

Ansambluri rezidentiale Bucuresti si Popesti Leordeni


Ansamblu rezidential Young City Residence Bucuresti
 • Locatie: Popești-Leordeni
Descriere :
Young City Residence este cel mai nou concept rezidential ce cuprinde 20 blocuri cu regim mic de inaltime P+3 etaje, cuprinzand un numar total de 170 locuinte cu 1 si 2 camere.
Ansamblu rezidential Sector 4, Bucuresti
 • Locatie: București Sector 4
Creativ Residence 5 este un proiect exclusivist având caracteristici arhitecturale deosebite şi o compartimentare echilibrată.
Am dezvoltat acest proiect pentru a oferi clienţilor noştri cele mai bune condiţii, locuinţele fiind gândite astfel încât să se conformeze cerinţelor celor mai pretenţioşi clienţi.
Mellyza Residence - Aparatorii Patriei II
 • Locatie: București Sector 4
Este un proiect rezidential complex, modern si dispune de toate facilitatile necesare unei vieti confortabile. Este racordat complet la utilitati (ApaNova, Distrigaz, Enel), iar zona de amplasare este in continua dezvoltare urbanistica.
Compartimentarile interioare sunt foarte ingenioase si utile, putand satisface chiar si cele mai exigente gusturi sau nevoi.
Ansamblu residential Sienna Residence – Popesti Leordeni
 • Locatie: Popești-Leordeni
Sienna Residence este un ansamblu rezidential compus din 4 blocuri, cu pozitionare deosebita situat in Popesti-Leordeni, intr-un cartier liniştit, unde viitorii proprietari se vor bucura de natură, linişte şi siguranţă, cu un regim de inaltime P+5 etaje . Dispune de finisaje de cea mai buna calitate, oferindu-le viitorilor rezidenti, posibilitatea de a-si personaliza locuinta.

Ansamblu rezidential Bucuresti, Sector 4 – Alpha Residence
 • Locatie: București Sector 4
Alpha Residence II este amplasat intr-o zona aflata in continua expansiune, ce oferta confortul si linistea oricarui tip de cumparator.In ansamblu Alpha Residence II se afla un mix de garsoniere, apartamente de 2 şi 3 camere dispuse în 3 imobile, cu regim de inaltime P+3.

Ansamblu residential Astrelor Residence – Popesti Leordeni
 • Locatie: Popești-Leordeni
Ansamblul Astrelor Residence 5, conceput de un dezvoltator cu o vasta experienta pe piata imobiliara de Sud, este un proiect modern, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile şi de calitate, si indeplineste toate cerintele pietei imobiliare actuale, beneficiind totodata de toată infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare, apa.

Alpha Residence III
 • Locatie: București
Ansamblu residential Alpha Residence III este un proiect imobiliar spectaculos format din 9 blocuri, ce înglobeaza echilibrat nevoile actuale de locuire, asigurand spatii generoase, finisate modern într-o comunitate modernă.Alpha Residence III intampinarea cerintelor cu o gama diversificata de apartamente si garsoniere in urma succesului a celor 2 faze ale proiectului.
Amplasarea este una privilegiata, oferind acces rapid la statia de Aparatorii Patriei, la o distanta de numai 10 minute de mers pe jos, cat si la celelalte mijloace de transport in comun de pe Soseaua Berceni si Bulevardul Metalurgiei. Va ofera spre vanzare, garsoniere, apartamente de 2 sau 3 camere, cu compartimentari echilibrate.
Ansamblu rezidential Four Villas – Popesti Leordeni
 • Locatie: Popești-Leordeni
Four Villas Residence este un ansamblu rezidential ce dispune de toate utilitatile (gaze, apa, canalizare,curent) si cu acces la mijloace de transport in comun, dar si calitatea superioara a construcţiilor, infrastructura finalizată din complex (alimentare cu apa, canalizare, gaze, reţea electrică, drumuri asfaltate, iluminat public), arhitectura frumos integrată în peisaj.
Vilele din cadrul ansamblului se vand finisate la cheie, inclusiv mansarda si compartimentate astfel: hol acces, living, bucatarie, baie, spatiu depozitare la parter; 3 dormitoare si 2 bai la etaj;
Ansamblu rezidential Grey House – Popesti Leordeni
 • Locatie: Popești-Leordeni
GREY HOUSE este un ansamblu rezidential cu o arhitectura moderna si o amplasare deosebita, aproape de zona urbana a Capitalei, avand in vedere accesul facil la mijloacele de transport in comun ce va ofera spre vanzare vile cu 4 camere, cu compartimentari echilibrate, insumand un numar total de 4 unitati locative.
Acestea dispun de toate amenajerile interioare: gresie,faianta, obiecte sanitare, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan, usi interioare celulare, centrala termica individuala, finisajele fiind excelente, materiale moderne, cu un design atragator.
Ansamblu rezidential Provis Residence – Popesti Leordeni
 • Locatie: Popești-Leordeni
Provis Residence este un ansmsablu deosebit situat in imediata apropiere a orasului Popesti Leordeni, in zona de case.

Ansamblu rezidential Red Rose Residence - Bucuresti
 • Locatie: București Sector 4
RED ROSE RESIDENCE este un proiect nou dezvoltat in zona Berceni, Popesti, adiacent Soseaua Oltenitei, in zona foarte civilizata de case.
Vila sunt de tip duplex si dispun la parter de hol acces si dressing, living, bucatarie, baie. La etaj sunt 3 dormitoare si o baie si o mansarda spatioasa.
Ansamblu rezidential Classic Villas - Bucuresti
 • Locatie: București Sector 4
Classic Villas Residence este un proiect de 10 vile P+1E+M, un ansamblu rezidential de succes din Zona de Sud, cu o arhitectura exterioara atragatoare si moderna.

Lotus Residence - Dimitrie Leonida
 • Locatie: Popești-Leordeni
Lotus Residence este un proiect deosebit amplasat compus din 6 blocuri, ce promite casa ideala pentru orice cumparator. In acest ansamblu va propunem atat garsoniere simple, cat si apartamente de 2 camere si 3 camere, cu preturi si suprafete variate, care sa va satisfaca nevoile si cerintele.
Apartamentele se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile, contorizate separat, dispun de centrala proprie, gresie, faianta, parchet import, obiecte sanitare.