Ansambluri rezidentiale Bucuresti si Popesti Leordeni


YOUNG CITY RESIDENCE
 • Locatie: București
Descriere :
Young City Residence este cel mai nou concept rezidential din zona de sud a Bucurestiului ce cuprinde 20 blocuri cu regim mic de inaltime P+2 etaje, cuprinzand un numar total de 150 locuinte cu 1 si 2 camere.
TINERETULUI CENTRAL PARK
 • Locatie: București Sector 4
Tineretului Central Park beneficiază de un amplasament excepţional în proximitatea Parcului Tineretului, în zona Piata Sudului, cu o arhitectură elegantă, plină de personalitate, reprezentativă pentru viitorii proprietari, avand un regim de inaltime P+3E.

MELLYZA RESIDENCE
 • Locatie: București Sector 4
Mellyza Residence un ansamblu modern cu toate facilitatile incluse: locuri de parcare, lifturi silentioase, spatii verzi amenajate. Proiectarea ingenioasa ofera celor interesati de achizitionarea unei locuinte noi.
Cu un design modern, cu spatii bine compartimentate si foarte generoase invadate de lumina naturala, imobilele din Mellyza Residence ies in evidenta si prin arhitectura eleganta si finisaje de calitate.
CREATIV RESIDENCE 5
 • Locatie: București Sector 4
Creativ Residence 5 este un proiect exclusivist având caracteristici arhitecturale deosebite şi o compartimentare echilibrată.
Am dezvoltat acest proiect pentru a oferi clienţilor noştri cele mai bune condiţii, locuinţele fiind gândite astfel încât să se conformeze cerinţelor celor mai pretenţioşi clienţi.
TRAIAN RESIDENCE
 • Locatie: București
Traian Residence este un proiect exclusivist, modern care va include 31 de apartamente de 2 si 3 camere, decomandate, spatioase, cu finisaje premium si dispune de toate facilitatile necesare unei vieti confortabile.

ARENA RESIDENCE OLTENITEI
 • Locatie: Popești-Leordeni
Arena Residence Oltenitei are la baza un concept bazat pe experienta proiectelor dezvoltate anterior si va veni in intampinarea clientilor cu apartamente deosebite, decomandate.
Proiectul este compus din 6 blocuri. avand in componenta 6 apartamente fiecare.
TOP CLASS RESIDENCE 5
 • Locatie: București Sector 4
Top Class Residence 5 este un ansamblu rezidential cu o pozitionare deosebita situat in Popesti-Leordeni, intr-un cartier liniştit, unde viitorii proprietari se vor bucura de natură, linişte şi siguranţă.

PERLA RESIDENCE 4
 • Locatie: Popești-Leordeni
Perla Residence 4 este un ansamblu de apartamente conceput astfel încât să ofere locatarilor confortul și intimitatea de care au nevoie „acasă”.
Imobilul oferă confort și intimitate datorită locației, conceptului, a spațiilor generoase, ferestrelor largi și luminoase, a finisajelor moderne de cea mai bună calitate.Proiectul se desfasoara pe 3 nivele, compus din 66 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere având suprafețe cuprinse între 36 mp și 85 mp.
SOFIA RESIDENCE
 • Locatie: București Sector 3
Proiectul Sofia Residence este format din 44 de apartamente noi, moderne, cu suprafețe generoase și compartimentări ideale ce beneficiază de dotări și finisaje de cea mai buna calitate.
Amplasat in imediata apropiere a celei mai vibrante zone din oras, aflata in continua expansiune, Sofia Residence este ideal pentru o viata de familie. Pe langa confortul si linistea casei lor, ansamblu este potrivit pentru cei care isi doresc si o pozitie strategica care sa satisfaca toate exigentele oricarui comparator.
ARENA RESIDENCE 2
 • Locatie: București Sector 4
Arena Residence 2 este un nou proiect imobiliar, situat in Sectorul 4, in cartierul Metalurgiei, ce ofera locuinte cu o compartimentare eficienta, avand un regim mic de inaltime P + 2E + M.

SOUTH GARDEN
 • Locatie: București
Ansamblul South Garden propune o arhitectură exterioară nouă şi atrăgătoare, apartamente decomandate cu suprafeţe generoase şi compartimentări extrem de utile, suprafeţe mari, practic tot ceea ce este nevoie pentru un trai confortabil şi modern.

CAVAR RESIDENCE - BINELUI
 • Locatie: București Sector 4
Cavar Residence - Binelui ofera viitorilor proprietari apartamente optimizate în conformitate cu noile cerinte ale pietei imobiliare, arhitectura exterioară moderna, compartimentari interioare echilibrate, finisaje de cea mai buna calitate .Fiecare apartament dispune de centrala proprie Immergas 24 kw si contoare individuale pentru gaze, electricitate si apa.

CAVAR RESIDENCE - ORNAMENTULUI
 • Locatie: București Sector 4
Cavar Residence - Ornamentului este un ansamblu spectaculos, beneficiind de diverse tipuri de unitati locative : apartamente cu 2 camere, 3 camere si 4 camere.

ALPHA RESIDENCE II
 • Locatie: București Sector 4
Alpha Residence II este amplasat intr-o zona aflata in continua expansiune, ce oferta confortul si linistea oricarui tip de cumparator.In ansamblu Alpha Residence II se afla un mix de garsoniere, apartamente de 2 şi 3 camere dispuse în 3 imobile, cu regim de inaltime P+3.

ASTRELOR RESIDENCE 5
 • Locatie: Popești-Leordeni
Ansamblul Astrelor Residence 5, conceput de un dezvoltator cu o vasta experienta pe piata imobiliara de Sud, este un proiect modern, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile şi de calitate, si indeplineste toate cerintele pietei imobiliare actuale, beneficiind totodata de toată infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare, apa.

MIHAI BRAVU RESIDENCE 7
 • Locatie: București Sector 3
Mihai Bravu Residence 7 este un ansamblu deosebit cu o pozitie centrala, aproape de statia de metrou Mihai Bravu/Dristor.

GENESIS RESIDENCE
 • Locatie: Popești-Leordeni
Genesis Residence cel mai mare proiect din Popesti-Leordeni, compus din 7 blocuri de locuinte cu un regim de inaltime Parter+ 3 etaje, propune o arhitectura deosebita. Ansamblul va beneficia de numeroase spatii verzi, parcuri cu suprafete mari, locuri de joaca pentru copii amenajate.


SP BERCENI 100 
 • Locatie: București Sector 4
SP Berceni 100 este un proiect deosebit amplasat pe Soseaua Berceni, ce promite casa ideala pentru orice cumparator. Acesta este complet dezvoltat din punct de vedere urbanistic: strazi asfaltate, trotuare pietonale si spatii verzi amenajate, iluminat stradal, utilitati complete.

ROSA RESIDENCE
 • Locatie: București Sector 4
Proiectul Rosa Residence pozitionat in sector 4, oferă locuințe noi, într-un imobil cu un design cochet si armonios, pentru cei mai pretentiosi potentiali cumparatori.

STYLE RESIDENCE OLTENITEI
 • Locatie: Popești-Leordeni
Style Residence Oltenitei este un ansamblu rezidential amplasat in Popesti-Leordeni, stradal Soseaua Oltenitei, cu un regim mic de inaltime P+5.

SP TURNU MAGURELE
 • Locatie: București Sector 4
Proiectul SP Turnu Magurele combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale , ofera toate facilitatile moderne iesind in evidenta printr-o arhitectura moderna ce atinge un echilibru mai mult decat perfimgect.

P.R. RESIDENCE
 • Locatie: Popești-Leordeni
Ansamblu residential P.R. Residence este un proiect imobiliar spectaculos dezvoltat in Popesti-Leordeni, ce înglobeaza echilibrat nevoile actuale de locuire, asigurand spatii generoase, finisate modern cu materiale de calitate la preturi accesibile, ce definesc standardele unei vieţi armonioase şi plăcute, într-o comunitate modernă.

FOUR VILLAS RESIDENCE
 • Locatie: Popești-Leordeni
Four Villas Residence este un ansamblu rezidential ce dispune de toate utilitatile (gaze, apa, canalizare,curent) si cu acces la mijloace de transport in comun, dar si calitatea superioara a construcţiilor, infrastructura finalizată din complex (alimentare cu apa, canalizare, gaze, reţea electrică, drumuri asfaltate, iluminat public), arhitectura frumos integrată în peisaj.
Vilele din cadrul ansamblului se vand finisate la cheie, inclusiv mansarda si compartimentate astfel: hol acces, living, bucatarie, baie, spatiu depozitare la parter; 3 dormitoare si 2 bai la etaj;
GREY HOUSE
 • Locatie: Popești-Leordeni
GREY HOUSE este un ansamblu rezidential cu o arhitectura moderna si o amplasare deosebita, aproape de zona urbana a Capitalei, avand in vedere accesul facil la mijloacele de transport in comun ce va ofera spre vanzare vile cu 4 camere, cu compartimentari echilibrate, insumand un numar total de 4 unitati locative.
Acestea dispun de toate amenajerile interioare: gresie,faianta, obiecte sanitare, parchet, tamplarie PVC cu geamuri termopan, usi interioare celulare, centrala termica individuala, finisajele fiind excelente, materiale moderne, cu un design atragator.
PROVIS RESIDENCE
 • Locatie: Popești-Leordeni
Provis Residence este un ansmsablu deosebit situat in imediata apropiere a orasului Popesti Leordeni, in zona de case.

RED ROSE RESIDENCE
 • Locatie: București Sector 4
RED ROSE RESIDENCE este un proiect nou dezvoltat in zona Berceni, Popesti, adiacent Soseaua Oltenitei, in zona foarte civilizata de case.
Vila sunt de tip duplex si dispun la parter de hol acces si dressing, living, bucatarie, baie. La etaj sunt 3 dormitoare si o baie si o mansarda spatioasa.
CLASSIC VILLAS
 • Locatie: București Sector 4
Classic Villas Residence este un proiect de 10 vile P+1E+M, un ansamblu rezidential de succes din Zona de Sud, cu o arhitectura exterioara atragatoare si moderna.