Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Metalurgiei

Nou ! Metalurgiei Carrefour - Garsoniera 36.6mp - Bloc Nou
  • Locatie: București Bucureşti Sectorul 4
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila totala: 36 mp
  • An finalizare constructie: 2024
EUR 43.130 € * Rata bancara de la 198 € / luna
Apartamente Metalurgiei

Atunci cand cauti apartamente noi Metalurgiei in ansambluri rezidentiale, pe Tophome poti gasi varianta perfecta pentru tine. Poti cumpara apartamente in cele mai noi blocuri, utilizand toate tipurile de credite bancare sau chiar cu plata integrala in cativa pasi foarte simpli. In momentul in care decizi sa cumperi apartamente Metalurgiei, te bucuri de o zona linistita, amplasata aproape de metrou si de alte mijloace de transport in comun, in care ai o serie de facilitati foarte importante. Pe Tophome.ro ai la dispozitie solutii pentru finantare, astfel incat achizitionarea locuintei de vis sa fie posibila in cel mai simplu mod. Poti achita in rate sau poti utiliza programul Prima Casa.

Apartamente 2 camere Metalurgiei

Suntem siguri ca ai cautat apartamente de vanzare Metalurgiei, insa inca nu ai gasit un loc pe care sa il poti cataloga drept casa. Tophome este deja solutia pentru foarte multe persoane. Apartamentele de doua camere sunt construite modern, sunt spatioase si au o compartimentare optima, fiind ideale pentru persoanele care vor intimitate si confort. Alegand zona Metalurgiei, ai acces facil la toate mijloacele de transport in comun, la magazine, banci, scoli si spitale. Preturile apartamentelor cu 2 camere din zona Metalurgiei sunt foarte accesibile si incep de la 29000 de euro, rata bancara incepand de la 198 de euro, mult mai putin decat chiria in aceasta zona.

Apartamente 3 camere Metalurgiei

Daca vrei sa te bucuri de mai mult spatiu, poti incerca sa vizitezi si apartamente 3 camere Metalurgiei, pe care le poti gasi pe Tophome, fiind situate in cele mai noi ansambluri rezidentiale. Atunci cand optezi pentru apartamente cu 3 camere de pe Tophome, ai la dispozitie o locuinta foarte spatioasa si rezistenta. Materialele utilizate pentru constructia acestor apartamente sunt de foarte buna calitate iar finisajele sunt realizate din materiale premium.

Apartamentele cu trei camere sunt ideale pentru persoanele care au nevoie de mult spatiu sau pentru familiile cu copii, iar la Tophome, pretul unui apartament cu trei camere incepe de la 68000 de euro, ceea ce implica o rata bancara ce porneste de la 312 euro. Un astfel de apartament situat aproape de metrou si cu o suprafata utila mare, in oricare dintre ansamblurile rezidentiale noi, poate fi considerat o locuinta pe viata pentru ca odata ajuns aici, cu siguranta nu iti vei mai dori sa te muti.

Avantaje apartamente de vanzare Metalurgiei

Un mare avantaj al persoanelor care aleg sa cumpere apartamente de vanzare Metalurgiei din ansamblurile rezidentiale, este faptul ca au posibiltatea de a construi cele mai bune relatii cu cei din jur, pentru ca locuiesc intr-o comunitate. Toate apartamentele rezidentiale sunt proiectate de arhitecti cu o vasta experienta in constructii de lux si durabile, si care au oferit cele mai interesante caracteristici de design proiectelor lor. Toate locuintele oferite de Tophome sunt perfecte pentru persoanele cu familii numeroase sau pentru cupluri, pentru cei care au nevoie de un loc linistit pentru a-si intemeia o familie. Ansamblurile rezidentiale se bucura de supraveghere video, iar accesul este restrictionat pentru un plus de siguranta.