Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Timpuri Noi

  Apartamente Timpuri Noi

  Esti in cautarea unui apartament nou pentru tine si familia ta? Tophome vine in ajutorul tau cu cele mai bune apartamente Timpuri Noi, la preturi foarte avantajoase. Preturile pentru apartamente noi Timpuri Noi pornesc de la 38.000 Euro, si indiferent de numarul de camere, apartamentele pot fi cumparate cu credit bancar sau cu numerar. Daca nu stii care sunt posibilitatile tale de plata, Tophome iti ofera solutii de finantare pentru achizitionarea apartamentului, printre care si programul Prima Casa si plata in rate. Apartamentele din ansamblurile rezidentiale sunt noi, nu necesita renovare sau reparatii, iar unele dintre locuinte sunt disponibile imediat.

  Apartamente de vanzare Timpuri Noi

  Timpuri Noi este o zona in plina dezvoltare, foarte aproape de centrul Bucurestiului. Ansamblurile rezidentiale din aceasta zona arata impresionant, cu blocuri realizate din materiale de calitate superioara, si design deosebit. Daca esti in cautare de apartamente 2 camere Timpuri Noi, Tophome te ajuta sa faci alegerea potrivita pentru tine. Apartamentele noi iti aduc beneficii din mai multe puncte de vedere: constructia este noua si solida, se folosesc numai materiale de calitate pentru finisaje, usi si termopane, au centrala proprie care iti asigura confort si caldura oricand ai nevoie, fara costuri mari la intretinere, si au termoizolatie exterioara.

  Apartamente 3 camere Timpuri Noi

  Un apartament cu 3 camere poate fi solutia ideala pentru familia ta. Daca alegi sa cumperi un apartament nou in zona Timpuri Noi, trebuie sa stii ca vei avea in vecinatate tot ceea ce ai nevoie: gradinite, scoli, spital, hipermarket, piete, parcuri, sala de fitness si acces la metrou si alte mijloace de transport public. Poti alege apartamente 3 camere Timpuri Noi finalizate complet, sau poti alege unul dintre apartamentele care se afla in constructie, daca doresti sa alegi tipul gresie, faianta, parchet si alte finisaje.

  Apartamente 4 camere Timpuri Noi

  Pentru o familie numeroasa, este nevoie de un apartament spatios. Poti gasi prin intermediul site-ului nostru, apartamente 4 camere Timpuri Noi, in cele mai frumoase ansambluri rezidentiale. Siguranta familiei este pe primul loc, iar apartamentele din blocurile noi sunt realizate din materiale rezistente, cu finisaje de calitate, oferindu-ti confort si siguranta la preturi accesibile. In plus, blocurile din ansamblurile rezidentiale beneficiaza de paza, camere de supraveghere si acces restrictionat. Costul de intretinere al apartamentelor din blocurile rezidentaile este foarte redus, avand in vedere ca acestea sunt bine izolate si realizate din materiale de calitate inalta. Finisajele includ termopane, gresie, parchet, etc.

  Zona Timpuri Noi este zona ideala pentru cei care doresc sa fie aproape de centrul orasului, dar suficient de departe de agitatia vietii de noapte. Mijloacele de transport in comun iti ofera posibilitatea de a ajunge rapid in orice colt al orasului, avand statie in apropierea blocurilor rezidentiale. Daca doresti sa locuiesti intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale din zona Timpuri Noi, apeleaza la Tophome. Ai garantia ca vei face cea mai buna alegere pentru tine si familia ta, vei locui in siguranta intr-o comunitate linistita, unde totul este curat, nou si proiectat in asa fel incat sa iti ofere confort la preturi avantajoase.