Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Luica

  Apartamente Luica

  Daca ai cautat apartamente de vanzare Luica si nu ai gasit inca nicio oferta care sa iti faca cu ochiul, Tophome te asteapta cu oferte foarte bune la apartamente cu 2 sau cu 3 camere, in complexuri rezidentiale noi si moderne. Un prim avantaj de care te bucuri colaborand cu Tophome, pentru cumpararea de apartamente indiferent de zona, este faptul ca poti achita in trei moduri diferite ceea ce este foarte important: poti plati integral, prin credit ipotecar si prin Programul Prima Casa. Pentru orice metoda alegi, vei fi ajutat cu obtinerea actelor necesare, astfel incat procesul de obtinere a creditului sa fie foarte simplu.

  Apartamente noi Luica cu 2 camere

  Pretul pentru apartamente noi Luica cu 2 camere incepe de la 38000 de euro, cu o rata lunara de 175 de euro. Apartamentele cu 2 camere sunt variantele optime pentru persoanele care vor sa aiba suficient spatiu in care sa se desfasoare in voie, pentru cupluri si pentru studentii care vor sa aiba un loc linistit in care sa poata invata neperturbati, si care vor ca in sesiuni sa nu fie deranjanti de vecinii zgomotosi. Compartimentarea acestor apartamente a fost configurata astfel incat sa deserveasca nevoile celor mai multe persoane.

  Apartamente zona Luica cu 3 camere

  Pentru cei care cauta apartamente zona Luica cu 3 camere, pretul incepe de la 68000 de euro, mai exact o rata de 312 euro pe luna. Apartamentele din aceasta zona sunt foarte bine compartimentate, si sunt perfecte pentru persoanele care vor sa gaseasca un loc pe care sa il poata numi acasa pentru foarte mult timp.

  Zona este situata langa marile centre comerciale, magazine mici, banci, saloane de infrumusetare, sali de fitness, parcuri, scoli si gradinite, astfel incat familiile cu copii sa nu aiba o grija in plus in aceasta privinta. In plus, majoritatea complexelor rezidentiale moderne au si un loc de joaca in interior, in care copiii sa se poata juca departe de masini si de pericolul strazii.

  Avantaje apartamente de vanzare Luica

  Apartamentele de vanzare din zona Luica au o serie de avantaje importante, motiv pentru care sunt foarte cautate de numeroase persoane. In primul rand, este vorba despre constructii noi si moderne, realizate din materiale de calitate superioara si cu finisaje perfecte. In momentul in care cumperi un astfel de apartament, tot ce trebuie sa faci este sa iti aduci mobila si lucrurile, si apartamentul este gata de utilizare.

  Fiecare apartament este de cele mai multe ori dotat cu centrala proprie, aer conditionat si internet, astfel incat sa nu fie necesar sa pierzi timp pentru toate acestea si sa poti utilza apartamentul inca de cand ai intrat in el.

  Complexurile rezidentiale moderne sunt realizate si proiectate de echipe de arhitecti si ingineri cu o vasta experienta in domeniu, si respecta planurile de urbanism, noile standarde europene in materie de constructii durabile si toate precautiile in ceea ce priveste eventualitatea unui seism sau a unor conditii meteo extreme. Comparativ cu blocurile vechi, complexurile rezidentiale noi si moderne sunt sigure, durabile si foarte rezistente.