Apartamente noi de vanzare Mihai Bravu | Top Home
Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Mihai Bravu

  Apartamente Mihai Bravu

  Cauti cele mai bune oferte de apartamente noi Mihai Bravu, dar inca nu ti-a atras nimic atentia? Inseamna ca nu ai vazut oferta Tophouse in ceea ce priveste apartamentele noi si moderne amplasate in complexuri rezidentiale recent construite. Pe Tophouse ai avantajul de a beneficia de o foarte mare flexibilitate in ceea ce priveste plata. Poti achita apartamentul dorit integral, prin orice tip de credit sau prin Programul Prima Casa. Specialistii iti vor oferi rapid toate documentele de care ai nevoie pentru a obtine eficient si in scurt timp creditul dorit, astfel incat sa poti ajunge in posesia apartamentului in timp record.

  Apartamente 2 camere Mihai Bravu

  Daca esti interesat de oferta de apartamente 2 camere Mihai Bravu, pe Tophome, preturile incep de la 55000 de euro, insemnand o rata de 253 de euro pe luna. Apartamentele cu doua camere sunt o varianta optima pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru cupluri, dar, datorita spatiului foarte mare si compartimentarii optime pot fi utilizate si de familiile care au unul sau doi copii.

  Apartamente 3 camere Mihai Bravu

  Apartamentele cu 3 camere sunt potrivite pentru persoanele care au nevoie de foarte mult spatiu si pentru familiile cu copii. Pretul unui astfel de apartament incepe de la 101000 euro cu o rata lunara de 317 euro, in functie de creditul bancar pentru care optezi si de conditiile sale specifice.

  Motivul pentru care sunt cumparate apartamente noi Mihai Bravu, este faptul ca aceste apartamente au o foarte buna compartimentare, sunt situatie in complexuri de blocuri nou construite si foarte moderne, care respecta reglementarile existente in prezent. Toate apartamentele sunt realizate utilizand cele mai bune materiale atat la nivelul structurii de rezistenta cat si la nivel de fiinisaje.

  Un alt avantaj major al acestei zone de apartamente de vanzare Mihai Bravu este faptul ca se afla foarte aproape de centre comerciale mari, saloane de infrumusetare, scoli, gradinite si banci. De asemenea, in aceasta zona se afla si parcuri in care familiile cu copii ii pot duce pe cei mici sa se relaxeze si sa se distreze. Este foarte important de mentionat si faptul ca odata ajunsi in noua locuinta, cumparatorii vor face parte dintr-o comunitate de oameni linistiti care si-au gasit in sfarsit locul ideal pe care sa il numeasca acasa.

  Cele mai multe apartamente din zona Mihai Bravu sunt dotate cu centrala proprie, aer conditionat, cablu TV, internet si sunt racordate la reteaua de apa si de gaze, astfel incat sa te poti bucura de cel mai mare nivel de confort in momentul in care te muti.

  Majoritatea apartamentelor vin la pachet cu locul de parcare, un element foarte important intr-un oras atat de aglomerat cum este Bucurestiul. De asemenea, fiind vorba despre blocuri moderne, accesul este limitat iar incinta este monitorizata video, pentru un plus de siguranta. Cele mai multe complexuri rezidentiale moderne au si un spatiu verde in care poate fi gasit un loc de joaca, in care cei mici sa se poata juca in siguranta, sub supravegherea parintilor.