Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Tineretului

  Apartamente Tineretului

  Daca ai cautat apartamente noi Tineretului dar nu ai gasit niciunul, inseamna ca inca nu ai ajuns la Tophome. Poti cumpara apartamente Tineretului la cele mai bune preturi, in complexuri rezidentiale noi si moderne, in functie de bugetul disponibil si de specificatiile pe care iti doresti sa le aiba casa pe care o visezi. Poti achita contravaloarea apartamentului in mai multe moduri, ceea ce inseamna ca te bucuri de flexibilitate. Ai posibilitatea de a plati apartamentul dorit in numerar sau prin orice tip de credit bancar, inclusiv prin programul Prima Casa. In plus, Tophome faciliteaza obtinerea tuturor documentelor necesare in acest scop.

  Apartamente 2 camere Tineretului

  Daca esti in cautare de apartamente 2 camere Tineretului, atunci Tophome iti va fi cu siguranta alturi pentru a gasi cel mai bun apartament pentru tine. Aceste apartamente sunt noi si moderne si iti ofera o compartimentare foarte buna si suficient spatiu astfel incat sa te bucuri de confort. Pretul unui apartament cu 2 camere aici incepe de la 38000 de euro, rata bancara lunara fiind de 175 de euro. Apartamentele sunt situate aproape de metrou si de alte mijloace de transport in comun, astfel incat sa te poti deplasa cu usurinta oriunde ai nevoie.

  Apartamente 3 camere Tineretului

  Daca vrei sa te bucuri de suficient spatiu si sa nu iti faci griji atunci cand familia se mareste, poti opta pentru apartamente 3 camere Tineretului. Aceste apartamente sunt potrivite atat familiilor cu copii cat si cuplurilor care acum cauta locul perfect in care sa isi poata intemeia o familie cu incredere.

  Apartamentele oferite de Tophome sunt construite si proiectate de arhitecti si ingineri cu o vasta experienta in domeniu, care au utilizat metode moderne de constructii si respecta toate standardele existente in prezent. Pretului unui apartament cu trei camere incepe de la 68000 de euro, cu o rata bancara de 312 euro pe luna.

  Apartamentele sunt situate in complexuri rezidentiale noi si moderne. In plus, sunt deja dotate cu centrale, are conditionat, acces la internet, canalizare si apa. Finisajele sunt de ultima generatie si includ izolatie termica si fonica, termopane, gresie, faianta, parchet, etc. Costurile in ceea ce priveste intretinerea sunt reduse datorita modului in care apartamentele sunt isolate, si datorita materialelor de cea mai buna calitate folosite pentru construirea lor.

  Un alt avantaj care trezeste interesul cumparatorilor pentru apartamente de vanzare Tineretului este faptul ca zona se afla aproape de banci importante, statii ale celor mai multe mijloace de transport in comun, magazine, saloane, sali si alte facilitati importante. Multe dintre apartamente vin la pachet cu loc de parcare inclus in costurile de cumparare.

  Locuintele oferite pe Tophome sunt perfecte si din punct de vedere al sigurantei, fiind supravegheate video si avand acces limitat. In plus, majoritatea acestor complexuri rezidentiale moderne in care sunt situate apartamentele, au inclus si un loc de joaca pentru copii, dotat corespunzator.

  Alegand apartamentele de pe Tophome vei face parte dintr-o comunitate de oameni frumosi, care cauta cele mai bune solutii pentru o locuinta pe care sa o pastreze pentru totdeauna.