Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Piata Sudului

  Apartamente Piata Sudului

  Ai cautat apartamente de vanzare Piata Sudului, dar nicio oferta gasita nu te-a impresionat? Pe Tophome vei gasi cu siguranta o oferta foarte buna pentru apartamente amplasate in complexuri rezidentiale recent construite, realizate utilizand cele mai bune si mai noi materiale si tehnici de arhitectura. Un alt avantaj major al colaborarii cu Tophome este faptul ca ai posibilitatea atat de a plati integral, cat si de a achita apartamentul vizat prin orice tip de credit sau prin Programul Prima Casa. Specialistii din echipa Tophome iti vor oferi toate documentele si materialele de care ai nevoie astfel incat sa obtii creditul dorit in cel mai scurt timp, pentru a intra in posesia apartamentului in timp record.

  Apartamente 2 camere Piata Sudului

  Oferta de apartamente 2 camere Piata Sudului implica apartamente spatioase si foarte bine compartimentate, potrivite atat pentru persoanele care locuiesc singure cat si pentru cupluri sau pentru familii. Pretul unui astfel de apartament incepe de la aproximativ 38000 de euro, ceea ce implica o rata bancara ce porneste de la 175 de euro lunar, in functie de tipul de credit accesat si de specificul acestuia.

  Apartamente 3 camere Piata Sudului

  Oferta de apartamente 3 camere Piata Sudului include apartamente foarte spatioase, in complexuri rezidentiale noi si moderne, cu o compartimentare ideala pentru noile tendinte din domeniul designului si amenajarilor interioare. Aceste apartamente sunt potrivite atat pentru cuplurile care cauta un loc in care sa ramana pentru a intemeia o familie cat si pentru familiile cu copii. Pretul unui astfel de apartament incepe de la aproximativ 65000 de euro, mai exact o rata lunara ce porneste de la 299 de euro, in functie de tipul de credit pentru care ai optat, de perioada si de specificatiile acestuia.

  Apartamente noi Piata Sudului

  Oferta de apartamente noi Piata Sudului se refera la apartamente amplasate in complexuri rezidentiale nou construite. Pentru ridicarea acestor blocuri au fost implicate echipe de arhitecti si constructori cu o experienta indelungata in acest domeniu. Au fost folosite materiale de calitate superioara atat in structura cat si la nivel de finisaje, si s-a acordat o maxima atentie tuturor detaliilor. De asemenea, fiind vorba despre constructii noi, au fost respectate toate normele si reglementarile din prezent in ceea ce priveste siguranta si durabilitatea in timp.

  Pentru cei care cauta apartamente Piata Sudului, avantajul este ca zona se afla aproape de cele mai importante si cunoscute sedii de banci, de centre comerciale importante, de saloane si sali de fitness, dar si de scoli, gradinite si licee, parcuri sau statii ale mijloacelor de transport in comun.

  Fiind vorba despre complexuri rezidentiale moderne, accesul se face limitat, prin metode specifice, iar incinta este supravegheata video, pentru un plus de siguranta. Cele mai multe astfel de apartamente au si loc de parcare, subteran sau suprateran, un mare avantaj avand in vedere ca in Bucuresti gasirea unui loc de parcare sigur este o adevarata aventura.

  Alegand apartamente Piata Sudului vei face parte dintr-o comunitate linistita, in care fiecare persoana si-a gasit in sfarsit locul perfect pe care sa il numeasca acasa. Cele mai multe complexuri rezidentiale din aceasta zona au si un spatiu verde pentru relaxare, dar si un loc de joaca special amenajat pentru micutii locatari, astfel incat acestia sa se poata juca in siguranta sub supravegherea parintilor.

  Cum sunt structurate apartamentele noi din zona Piata Sudului?

  Apartamentele noi din zona Piata Sudului de pe site-ul nostru sunt de 2, 3 sau 4 camere, decomandate sau semidecomandate, cu sau fara loc de parcare. Suprafata utila ale apartamentelor se incadreaza intre 39 – 75 metri patrati.

  In ce conditii poate fi achizitionat un apartament nou in zona Piata Sudului?

  Apartamentele noi din zona Piata Sudului de pe site-ul nostru pot fii achizitionate cash, prin programul Noua Casa sau prin accesarea unui credit ipotecar. Persoanele ce vor sa achizitioneze un apartament cu ajutorul unui credit bancar beneficiaza gratuit de consultanta si intocmirea dosarului pentru accesarea unui credit bancar.

  Ce comision se percepe cand se tranzactioneaza un apartament?

  Toate apartamentele disponibile pe site-ul Tophome.ro, beneficiaza de COMISION ZERO in momentul vanzarii!