Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Nerva Traian

  Apartamente Nerva Traian

  Cauti apartamente de vanzare Nerva Traian, insa nu ai gasit inca nimic care sa iti atraga atentia? Cu siguranta este momentul sa verifici oferta Tophome, unde vei gasi cele mai noi apartamente situate in complexuri rezidentiale recent construite. In plus, pe lista de beneficii si avantaje oferite de Tophome vei gasi si faptul ca ai mai multe posibilitati de a achita apartamentul dorit. Poti plati integral apartamentul dorit sau poti achita cu ajutorul tuturor tipurilor de credite sau prin Programul Prima Casa. Avantajul major este ca echipa de specialisti de la Tophome te va ajuta sa obtii rapid toate actele necesare pentru contractarea creditului in cel mai scurt timp.

  Apartamente 2 camere Nerva Traian

  Apartamentele cu 2 camere sunt potrivite atat persoanelor care locuiesc singure cat si cuplurilor sau chiar familiilor cu un copil. Avantajul acestor apartamente sta in compartimentarea foarte buna, pliata pe cerintele moderne in ceea ce priveste amenajarea interioara. Datorita acestei compartimentari, te vei bucura de foarte mult spatiu in care sa iti asezi lucrurile asa cum doresti.

  Apartamente 3 camere Nerva Traian

  Apartamentele cu trei camere sunt varianta ideala pentru persoanele cu copii, pentru cuplurile care intentioneaza sa gaseasca locul perfect in care sa isi intemeieze o familie si pentru persoanele care au nevoie de extrem de mult spatiu, sau care vor sa imparta spatiul cu colegii de facultate. Toate aceste apartamente sunt extrem de spatioase si sunt bine compartimentate, pentru a oferi confortul dorit si pentru a se plia pe cerintele moderne de design interior.

  Apartamente noi Nerva Traian

  Atunci cand cauti apartamente noi Nerva Traian oferta de pe Tophome este una dintre cele mai bune, pentru ca toate apartamentele sunt situate in complexuri rezidentiale nou construite. Fiecare bloc a fost proiectat si executat de echipe de specialisti cu o experienta indelungata in astfel de proiecte, care au respectat toate normele existente in prezent in ceea ce priveste constructiile durabile si rezistente.

  Materialele utilizate in constructia acestor apartamente Nerva Traian sunt de calitate superioara, atat la nivelul structurii de rezistenta cat si la nivelul finisajelor. Cele mai multe apartamente vin dotate cu centrala proprie, cablu TV, aer conditionat, internet si sunt racordate la retelele de apa, curent si gaze astfel incat in momentul in care te muti sa ai posibilitatea de a utiliza inca de la inceput apartamentul la adevaratul sau potential.

  De asemenea, apartamentele din aceasta zona sunt situate foarte aproape de scoli, gradinite si licee, de centrele comerciale mari si de magazine, banci, saloane de infrumusetare sau sali de fitness. Foarte multe dintre apartamente vin la pachet cu un loc de parcare exterior sau subteran, un aspect extrem de important pentru un oras atat de aglomerat cum este capitala. De asemenea, in majoritatea complexurilor rezidentiale moderne exista si un spatiu verde pentru relaxare si un loc de joaca in care copiii sa poata ramane in siguranta.

  Accesul se face, ca in orice bloc modern, restrictionat prin metode specifice. Intreaga incinta este supravegheata video pentru un plus de siguranta, ceea ce este foarte important pentru linistea fiecarui locatar.