Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Giurgiului

  Apartamente Giurgiului

  Cauti un apartament in care sa te muti cat mai curand si esti interesat de oferta de apartamente de vanzare Giurgiului? Cu siguranta pe Tophome vei gasi o oferta care sa te incante, deoarece sunt oferite apartamente noi in complexuri rezidentiale recent construite. In plus, pe lista de beneficii pe care le obtii in urma colaborarii cu Tophome se numara si faptul ca ai posibilitatea de a plati prin mai multe metode, de la plata integrala si pana la plata prin toate tipurile de credite sau prin Programul Prima Casa. Echipa Tophome te va ajuta sa intri rapid si eficient in posesia tuturor documentelor de care ai nevoie pentru a obtine creditul cat mai rapid posibil.

  Apartamente 2 camere Giurgiului

  Atunci cand cauti apartamente 2 camere Giurgiului vei gasi pe Tophome cea mai buna oferta la astfel de apartamente, destinate cuplurilor, persoanelor singure care au nevoie de mult spatiu pentru a se simti bine sau familiilor cu putini membri. Pretul unui apartament cu 2 camere in zona Giurgiului incepe de la aproximativ 39000 de euro, iar rata de la 253 de euro pe luna, in functie de creditul pentru care optezi si de conditiile sale specifice.

  Apartamente 3 camere Giurgiului

  Daca esti interesat de oferta de apartamente 3 camere Giurgiului, oferta de pe Tophome incepe de la aproximativ 68000 de euro, ceea ce inseamna o rata bancara ce pleaca de la 312 euro pe luna, in functie de conditiile specifice ale creditului accesat. Oferta de apartamente noi Giurgiului include apartamente foarte bine compartimentate, care respecta toate cerintele de amenajari si design interior modern astfel incat fiecare persoana sa isi poata organiza si mobila interiorul exact asa cum isi doreste, fara restrictii impuse de proiectarea deficitara.

  Apartamente de vanzare Giurgiului

  Oferta de apartamente Giurgiului cuprinde apartamente moderne construite in complexuri rezidentiale noi si rezistente. In realizarea acestor blocuri au fost implicate echipe de specialisti proiectanti si constructori cu o experienta vasta in acest domeniu, care au lucrat pe baza tuturor reglementarilor existente in ceea ce priveste siguranta si durabilitatea.

  Au fost utilizate materiale de calitate superioara atat pentru structura de rezistenta cat si pentru tot ce tine de finisarea interioara. Cele mai multe apartamente din zona Giurgiului vin la pachet cu centrala proprie, aer conditionat, internet, cablu TV si sunt racordate la gaz, curent si apa astfel incat in momentul in care te muti, sa poti utiliza imediat apartamentul la adevaratul sau potential.

  Alegand apartamente in zona Giurgiului esti foarte aproape de cele mai importante centre comerciale, de scoli, gradinite si licee, saloane de infrumusetare, parcuri, sedii de banci si sali de fitness. De asemenea, esti foarte aproape si de cele mai importante statii pentru transportul in comun.

  Majoritatea apartamentelor situate in ansamblurile rezidentiale moderne au si un loc de parcare, suprateran sau subteran, un element foarte important pentru un oras atat de aglomerat cum este Bucurestiul. Complexurile rezidentiale moderne au acces limitat prin metode specifice si sunt supravegheate video pentru un plus de siguranta. De asemenea, cele mai multe dintre ele sunt insotite si de un loc de joaca in care cei mici sa poata ramane in siguranta.