Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Alexandru Obregia

  Apartamente Alexandru Obregia

  Esti in cautare de apartamente de vanzare Alexandru Obregia, dar nu ai gasit inca nicio oferta care sa iti atraga atentia si niciun apartament pe care sa iti doresti sa il cumperi? Atunci este momentul sa verifici si oferta Tophome. Cu siguranta vei gasi un apartament care sa iti placa, intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale nou construite din zona. Daca inca stai pe ganduri, oferta Tophome nu se opreste aici. Ai posibilitatea de a plati prin orice metoda apartamentul dorit. Poti achita in rate prin orice tip de credit, inclusiv prin Programul Prima Casa, sau poti alege sa platesti integral. Daca optezi pentru un credit, indiferent de tipul acestuia, echipa de specialisti de la Tophome te va ajuta sa obtii toate documentele de care ai nevoie astfel incat procesul de obtinere a creditului sa fie mult mai simplu.

  Apartamente 2 camere Alexandru Obregia

  Oferta de apartamente cu 2 camere Alexandru Obregia include apartamente spatioase si cu o compartimentare moderna, potrivite tututor persoanelor care au nevoie de o zona linistita in care sa se poata concentra pe planurile de viitor. Pretul incepe de la aproximativ 36000 de euro, iar rata de la 170 de euro, in functie de tipul de credit accesat.

  Apartamente 3 camere Alexandru Obregia

  Oferta de apartamente Alexandru Obregia cu 3 camere incepe de la aproximativ 65000 de euro, ceea ce implica o rata lunara ce porneste de la 299 euro pe luna, in functie de specificul creditului accesat si de toate particularitatile acestuia. Apartamentele cu 3 camere au o compartimentare moderna si sunt pliate perfect pe cerintele de design din prezent, astfel incat sa iti poata fi foarte usor sa configurezi in interior locuinta ideala pe care o vezi in reviste.

  Apartamente noi Alexandru Obregia

  Oferta de apartamente noi Alexandru Obregia include apartamente situate in complexuri rezidentiale realizate recent, ceea ce inseamna ca ai garantia durabilitatii si a unor constructii realizate conform cu cele mai noi reglementari in materie de urbanism, rezistenta si durabilitate pe termen lung, ceea ce nu se poate spune si despre blocurile vechi.

  Pentru proiectare si constructie au fost angajate echipe de specialisti cu o experienta vasta in acest domeniu, si au fost utilizate materiale de calitate superioara in realizarea finisajelor si structurilor. Pentru fiecare element a fost acordat un nivel maxim de atentie, astfel incat rezultatul final sa fie perfect.

  Oferta de apartamente zona Obregia include in cele mai multe cazuri apartamamente care sunt dotate cu centrala proprie, cablu TV, aer conditionat, internet si sunt deja racordate la curent, apa si gaze astfel incat in momentul in care te muti sa te poti bucura pe deplin de locuinta ta inca de cum i-ai trecut pragul.

  Apartamentele au de obicei si loc de parcare iar zona este supravegheata video. Cele mai multe complexuri rezidentiale noi permit accesul limitat in incinta pentru un plus de siguranta. De asemenea, majoriatea acestora au un loc de joaca pentru copii si un spatiu verde amenajat special pentru relaxare.

  Alegand apartamentele din zona Obregia te vei integra rapid si usor intr-o comunitate linistita, formata din oameni care au gasit in sfarsit un loc pe care il pot numi acasa.