Cautare
 
 
Camere
Zona
Suprafata (m2)
Pret (€)

Apartamente noi de vanzare Dimitrie Leonida

Metoru Berceni - 2 Camere 54 Mp Gata De Mutat
  • Locatie: București
  • Numar camere: 1
  • Suprafata utila totala: 54 mp
  • An finalizare constructie: 2024
EUR 64.300 € * Rata bancara de la 295 € / luna
Berceni, Metrou - 3 Camere Parcare Si Mob. Bucatarie GATA
  • Locatie: București
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila totala: 72 mp
  • An finalizare constructie: 2023
EUR 94.700 € * Rata bancara de la 317 € / luna
Apartamente Dimitrie Leonida

Persoanele care cauta apartamente de vanzare Dimitrie Leonida intr-un complex de blocuri noi, vor gasi cu siguranta la Tophome cea mai vasta oferta si cele mai bune variante de pret. In plus, poti plati apartamentul dorit in mai multe moduri astfel incat te bucuri de versatilitate si de flexibilitate. Fie ca vrei sa platesti in rate, fie ca optezi pentru varianta de credit prima casa sau pentru un credit ipotecar, Tophome te ajuta cu actele si cu tot ce ai nevoie pentru a obtine creditul.

Apartamente 2 camere Dimitrie Leonida

Apartamentele de doua camere sunt potrivite cuplurilor care au nevoie de un loc in care sa isi intemeieze familia dorita, familiilor cu un singur copil sau persoanelor singure care au nevoie de foarte mult spatiu pentru a se simti bine. Pretul unui apartament de 2 camere incepe de la 37500 de euro, ceea ce implica o rata de 172 de euro pe luna. Aceste apartamente se afla aproape de statia de metrou si de alte mijloace de transport in comun, fiind foarte utile pentru cei care se deplaseaza mult.

Apartamente 3 camere Dimitrie Leonida

Apartamentele cu trei camere sunt cele potrivite pentru familiile care au nevoie de un spatiu in care sa se stabileasca, sau pentru tinerii care vor sa formeze o familie si sa aiba copii in viitor. Ofera suficient spatiu si o compartimentare moderna astfel incat fiecare familie sa se poata simti ca acasa. Pretul pentru apartamente 3 camere Dimitire Leonida incepe de la 69000 de euro, ceea ce inseamna o rata de 317 euro lunar.

Avantajul acestor apartamente Dimitrie Leonida este faptul ca sunt in complexuri rezidentiale noi si modern, realizate de arhitecti cu experienta. Fiecare constructie noua respecta standardele existente in materie de siguranta si confort, si au garantia durabilitatii extinse.

Foarte multe dintre apartamentele din aceasta zona vin dotate cu aer conditionat, centrala proprie, gaze si apa curenta, internet si cablu TV. Pentru construirea lor au fost folosite unele dintre cele mai de calitate material, astfel incat rezultatul final sa fie unul solid si rezistent.

In plus, un alt mare avantaj pentru cei care aleg sa se mute in apartamente Dimitrie Leonid,a este faptul ca vor face parte dintr-o comunitate de oameni care vor sa isi gaseasca oaza de liniste, si locul pe care sa il considere acasa.

In ceea ce priveste facilitatile, aceasta zona este amplasata aproape de statiile importante ale mijloacelor de transport in comun, aproape de banci, parcuri, scoli si saloane de infrumusetare sau centre comerciale.

Un alt avantaj foarte important este faptul ca aceste blocuri si complexuri rezidentiale au acces limitat si sunt monitorizate video. Cele mai multe apartamente vin la pachet cu locul de parcare, un foarte mare beneficiu intr-un oras precum capital, in care vanatoarea de locuri de parcare este una dintre cele mai obositoare activitati. Compartimentarea perfecta, spatiul mare si constructia calitativa, dar si multitudinea de metode de plata, fac ca aceste apartamente sa fie foarte cautate de catre persoanele care au nevoie de un loc in care sa se simta acasa.

Cum sunt structurate apartamentele noi din zona Dimitrie Leonida?

Apartamentele noi din zona Dimitrie Leonida de pe site-ul nostru sunt de 2, 3 sau 4 camere, decomandate sau semidecomandate, cu sau fara loc de parcare. Suprafata utila ale apartamentelor se incadreaza intre 47 – 84 metri patrati.

In ce conditii poate fi achizitionat un apartament nou in zona Dimitrie Leonida?

Apartamentele noi din zona Dimitrie Leonida de pe site-ul nostru pot fii achizitionate cash, prin programul Noua Casa sau prin accesarea unui credit ipotecar. Persoanele ce vor sa achizitioneze un apartament cu ajutorul unui credit bancar beneficiaza gratuit de consultanta si intocmirea dosarului pentru accesarea unui credit bancar.

Ce comision se percepe cand se tranzactioneaza un apartament?

Toate apartamentele disponibile pe site-ul Tophome.ro, beneficiaza de COMISION ZERO in momentul vanzarii!