TOP HOME 7

TOP HOME 7 TOP HOME 7 TOP HOME 7 TOP HOME 7 TOP HOME 7 TOP HOME 7
TOP HOME 7 TOP HOME 7 TOP HOME 7 TOP HOME 7 TOP HOME 7 TOP HOME 7

Detalii

Top Home Biruintei Residence – cel mai nou si probabil cel mai amplu ansamblu rezidential din zona Soseaua Berceni – metrou Dimitrie Leonida - metrou Berceni .
Ansamblul este situat in zona de sud a capitalei, lângă stația de metrou Berceni, oferind astfel un acces facil atât spre centrul orașului, cât și spre zonele de recreere din afara lui cu regim de inaltime S+P+6 etaje,
Ansamblul rezidential ofera constructii cu arhitectura moderna si eleganta, materiale de cea mai inalta calitate, finsaje premium la alegere, acces rapid la metrou, locuri de joaca spatioase. Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase, indiferent ca vorbim despre garsoniere, apartamente cu doua sau cu trei camere.
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.
Termen de finalizare 2024 .
Aveti posibilitatea de a achizitiona loc de parcare supraterane la pretul de 4700 euro + Tva sau subterane 6500 euro + Tva.

Pentru mai multe detalii 0314040111

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.