TOP HOME 25

TOP HOME 25 TOP HOME 25 TOP HOME 25 TOP HOME 25 TOP HOME 25 TOP HOME 25
TOP HOME 25 TOP HOME 25 TOP HOME 25 TOP HOME 25 TOP HOME 25 TOP HOME 25

Detalii

Complexul de locuințe din strada Biruintei D+P +6E se află în zona de sud a Capitalei, la câteva minute de stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Berceni (M2 – magistrala albastră) și principalele mijloace de transport în comun ale STB. Zona are asigurată infrastructură completă, străzi asfaltate și căi de acces atât dinspre Șoseaua Berceni, cât și dinspre Șoseaua Olteniței.

În apropierea complexului și a zonei în care se dezvolta se află centre comerciale mari, piețe agroalimentare, magazine, săli de fitness, cafenele, restaurante, clinici și cabinete medicale, spitale, creșe, grădinițe, școli, centre after și/sau before school. Se vand prin orice modalitate de plata, cash sau prin credit bancar,
Termen de finalizare Iulie 2023 .
Aveti posibilitatea de a achizitiona loc de parcare subteran 6500 euro + Tva sau parcari supraterane la pretul de 4500 euro + Tva.

Caracteristici

Cod anunt TOPHOME-3732
Localitate București
Sector Sector 4

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.