Ansamblu Rezidential Style Residence – Popesti Leordeni

Ansamblu rezidential Style Residence – Popesti Leordeni Ansamblu rezidential Style Residence – Popesti Leordeni Ansamblu rezidential Style Residence – Popesti Leordeni Ansamblu rezidential Style Residence – Popesti Leordeni Ansamblu rezidential Style Residence – Popesti Leordeni
STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI

Detalii

Style Residence Oltenitei este un ansamblu rezidential amplasat in Popesti-Leordeni, stradal Soseaua Oltenitei, cu un regim mic de inaltime P+5.

Ansamblul are pe langa avantajele aduse de locatie, arhitectura moderna a cladirii, calitatea finisajelor suprafata mare de teren, oferind viitorilor rezidenti zone verzi, spatii de recreere si agreement, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare individuale.

Va dam posibilitatea de a va crea confort si ambianta necesara, avand posibilitatea de a va personalize dupa propriile dorinte/viziuni viitoarei locuinte la care visati.

Apartamentele din ansamblul rezidential Style Residence Oltenitei se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere , usi interior , tamplarie pvc cu geam termopan , gresie, faianta si parchet import , obiecte sanitare in baie si se predau “ la cheie”.

Pozitionarea ansamblului intr-o zona rezidentiala aflata in continua expansiune nu este una intamplatoare si aduce cu sine o serie de beneficii de care se vor bucura viitorii rezidenti.

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Apartamente

Tip apartament Etaj Suprafata Pret Schita
2 Camere Etaj 56 mp 56000 €
Garsoniera Etaj 40 mp 40000 €
3 Camere Parter 70 mp 68000 €

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.