ANSAMBLU REZIDENTIAL STYLE RESIDENCE – POPESTI LEORDENI

STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI
STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI STYLE RESIDENCE OLTENITEI

Detalii

Style Residence Oltenitei este un ansamblu rezidential amplasat in Popesti-Leordeni, stradal Soseaua Oltenitei, cu un regim mic de inaltime P+5.

Ansamblul are pe langa avantajele aduse de locatie, arhitectura moderna a cladirii, calitatea finisajelor suprafata mare de teren, oferind viitorilor rezidenti zone verzi, spatii de recreere si agreement, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare individuale.

Va dam posibilitatea de a va crea confort si ambianta necesara, avand posibilitatea de a va personalize dupa propriile dorinte/viziuni viitoarei locuinte la care visati.

Apartamentele din ansamblul rezidential Style Residence Oltenitei se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere , usi interior , tamplarie pvc cu geam termopan , gresie, faianta si parchet import , obiecte sanitare in baie si se predau “ la cheie”.

Pozitionarea ansamblului intr-o zona rezidentiala aflata in continua expansiune nu este una intamplatoare si aduce cu sine o serie de beneficii de care se vor bucura viitorii rezidenti.

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Apartamente

Tip apartament Etaj Suprafata Pret Schita
2 Camere Etaj 56 mp 56000 €
Garsoniera Etaj 40 mp 40000 €
3 Camere Parter 70 mp 68000 €

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.