Mellyza Residence Aparatorii Patriei

Mellyza Residence Aparatorii Patriei Mellyza Residence Aparatorii Patriei Mellyza Residence Aparatorii Patriei Mellyza Residence Aparatorii Patriei
MELLYZA RESIDENCE APARATORII PATRIEI MELLYZA RESIDENCE APARATORII PATRIEI MELLYZA RESIDENCE APARATORII PATRIEI MELLYZA RESIDENCE APARATORII PATRIEI

Detalii

Este un proiect rezidential complex, modern si dispune de toate facilitatile necesare unei vieti confortabile. Este racordat complet la utilitati (ApaNova, Distrigaz, Enel), iar zona de amplasare este in continua dezvoltare urbanistica.
Compartimentarile interioare sunt foarte ingenioase si utile, putand satisface chiar si cele mai exigente gusturi sau nevoi.

Pozitionarea ansamblului este foarte buna, se afla intr-o zona linistita, cu acces facil catremetrou si mijloace de transport in comun.

Caracteristici

Cod anunt TOPHOME-1823
Localitate București
Sector Sector 4

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.