DECO RESIDENCE

DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE
DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE DECO RESIDENCE

Detalii

Deco Residence – Metrou Berceni – cel mai nou si probabil cel mai amplu ansamblu rezidential din zona Soseaua Berceni – metrou Dimitrie Leonida.
Ansamblul Deco Residence este situat in zona de sud a capitalei, lângă stația de metrou Berceni, oferind astfel un acces facil atât spre centrul orașului, cât și spre zonele de recreere din afara lui, format din 8 imobile cu regim de inaltime P+6 etaje,
Ansamblul Deco Residence ofera constructii cu arhitectura moderna si eleganta, materiale de cea mai inalta calitate, finsaje premium la alegere, acces rapid la metrou, locuri de joaca spatioase.Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase, indiferent ca vorbim despre garsoniere, apartamente cu doua sau cu trei camere.
Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.
Fiecare unitate locativa beneficiaza de locuri de parcare individualizate. De asemenea si vizitatorii au locuri special amenajate.
Preturi pentru plata numerar si credit :

TIP 1 Garsoniera 41,30 mp credit 57,900 Euro (TVA 5% inclus)

TIP 2 Apartament 2 Camere 61,20 mp credit 85,900 Euro (TVA 5% inclus)

TIP 3 Apartament 2 Camere 50,5 mp + 9 mp (balcon) = 59,5 mp credit 82.900 Euro (TVA 5% inclus)

TIP 4 Apartament 3 Camere 65 mp + 8,50 mp ( balcon ) = 73,50 mp 102.900 Euro credit ( TVA 5% inclus )

TIP 5 Garsoniera dubla 45 mp, 62.900 credit (TVA 5% inclus )

Loc parcare 18.000 RON (tva inclus )

Pentru detalii - 0314040111

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.