Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala 119.000 €

* Rata bancara de la 317 € / luna

Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala
Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala Apartament 3 Camere, Lux, Zona Centrala

Detalii

Complexul rezidential este situat in zona centrala a Capitalei, in imediata vecinatate a Pietei Unirii si este definit de confort si eleganta, principii absolut necesare pentru a putea asigura rezidentilor o viata relaxata alaturi de cei dragi.

- Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme de beton armat cu plansee din beton armat.
- Peretii exteriori sunt realizati din caramida de tip Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, iar peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor si ghenele de instalatii sunt din BCA cu grosimea de 10 cm, acoperiti de tencuiala.
- Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC de culoare gri, avand geam tip termopan 6 camere, clar, cu protectie low-E, prevazute la exterior cu glafuri din piatra naturala.
- Holurile de intrare in apartamente, grupurile sanitare si bucatariile beneficiaza de placaje murale si/sau de pardoseala din piatra naturala (marmura). Terasele si balcoanele apartamentelor propun placaje cu placi ceramice pentru exterior (rezistente la inghet) si strat de uzura antiderapant.
- Pardosela holului de acces in imobil si scara comuna de acces sunt finisate prin placari cu piatra naturala (granit), in hol, dormitoare si living, pardoseala este finisata cu parchet triplu stratificat, culoare deschisa.
- Usile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir, pline sau cu decupaje in functie de pozitionare si cu feronerie inox satinat.
- Usile de intrare in apartamente sunt metalice cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor, finisate cu panouri decorative.

Caracteristici

Cod anunt TOPHOME-38
Localitate București
Sector Sector 3
Confort 1
Etaj Etaj 2
Suprafata construita 108 mp
Suprafata utila totala 90 mp
Compartimentare Decomandat
Nr. bai 2
Nr. balcoane 1
Nr. bucatarii 1
Nr. camere 3
Ansamblu rezidential Da
An finalizare constructie 2017
Are demisol Da
Nr. niveluri 11
Structura rezistenta Beton
Tip imobil Bloc de apartamente
Comision 0% Da
Nu include TVA Da

Specificatii

Destinatie imobil   Rezidential
Utilitati imobil Acces internet: Cablu Fibra optica Wireless
Sistem incalzire: Calorifere Centrala proprie
Utilitati generale: Apa Canalizare CATV Curent Gaz
Utilitati teren   Apa Canalizare Curent Gaz
Finisaje Ferestre cu geam termopan: PVC
Izolatii termice: Exterior Interior
Pereti: Faianta Vopsea lavabila
Podele: Gresie Parchet
Stare interior: Buna Renovat
Usa intrare: Metal
Usi interior: Lemn
Servicii Servicii imobil: Administrare
Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.

Alti utilizatori au fost interesati si de...

3 CAMERE DECOMANDAT, 5 MIN METROU MIHAI BRAVU, FINISAJE LUX
  • Locatie: București Sector 3
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila totala: 76 mp
101.000 € * Rata bancara de la
317 € / luna
METROU TIMPURI NOI, 3 CAMERE DECOMANDAT, FINISAJE PREMIUM
  • Locatie: București Sector 3
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila totala: 111 mp
160.000 € * Rata bancara de la
317 € / luna