Ansamblu Rezidential Traian Residence - Bucuresti

Ansamblu rezidential Traian Residence - Bucuresti Ansamblu rezidential Traian Residence - Bucuresti Ansamblu rezidential Traian Residence - Bucuresti
TRAIAN RESIDENCE TRAIAN RESIDENCE TRAIAN RESIDENCE

Detalii

Traian Residence este un proiect exclusivist, modern care va include 31 de apartamente de 2 si 3 camere, decomandate, spatioase, cu finisaje premium si dispune de toate facilitatile necesare unei vieti confortabile.

Noul proiect rezidential este amplasat in zona Calea Calarasi, la doar 1,5 km de Piata Unirii si beneficiaza de acces rapid catre caile de acces majore si catre punctele de interes.

Imobilele din cadrul proiectului rezidential sunt construite cu o mare atentie la detalii, condominiul beneficiind de lift hidraulic de ultima generatie si parcari subterane la demisol,Compartimentarile interioare fiind foarte ingenioase si utile, putand satisface chiar si cele mai exigente gusturi sau nevoi.


Constructia are o fundatie tip radier general, structura de rezistență proiectată în sistem structural cu stâlpi, grinzi și planșee si dispune de bransare completa la toate utilitatile cartierului, contorizarea separata si dotarea apartamentelor cu centrala proprie

Apartamentele de la parter dispun de curte individuala, iar cele de la etaj detin balcoane sau terase spatioase, dar si de:

o Centrala de apartament cu senzori de gaz, VIESSMANNU

o Usa exterioara metalica MULTILOCK

o Usi interior furniruite

o Tamplarie PVC Rehau cu 6 camere

o Obiecte sanitare in baie

o Gresie si faianta Spania/Italia in baie, bucatarie si hol

o Instalatie electrica modular

o Contorizare la gaz, apa si electricitate

o Izolatie termica la exterior polistiren de 100mm

o Izolatie termica la interior caramida Porotherm

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.