Ansamblu rezidential Top Class Residence – Bucuresti | Top Home

Ansamblu Rezidential Top Class Residence – Bucuresti

Ansamblu rezidential Top Class Residence – Bucuresti Ansamblu rezidential Top Class Residence – Bucuresti Ansamblu rezidential Top Class Residence – Bucuresti
Ansamblu rezidential Top Class Residence – Bucuresti Ansamblu rezidential Top Class Residence – Bucuresti Ansamblu rezidential Top Class Residence – Bucuresti

Detalii

Top Class Residence 5 este un ansamblu rezidential cu o pozitionare deosebita situat in Popesti-Leordeni, intr-un cartier liniştit, unde viitorii proprietari se vor bucura de natură, linişte şi siguranţă.

Cu un regim de inaltime Parter + 5 etaje acesta dispune de finisaje de cea mai buna calitate, oferindu-le viitorilor rezidenti, posibilitatea de a-si personaliza locuinta.

Faza a cincea a proiectului Top Class Residence are in componenta sa atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 si 3 camere.

Toate apartamentele sunt construite in cadre de beton si zidarie de caramida, astfel incât sa fie asigurata o structura de rezistenta de calitate si o izolatie cât mai buna.

Caracteristici

Cod anunt TOPHOME-1073
Localitate București
Sector Sector 4

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.