Ansamblu Rezidential SP Turnu Magurele – Bucuresti

Ansamblu rezidential SP Turnu Magurele – Bucuresti
SP TURNU MAGURELE

Detalii

Proiectul SP Turnu Magurele combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale , ofera toate facilitatile moderne iesind in evidenta printr-o arhitectura moderna ce atinge un echilibru mai mult decat perfimgect.

Un aspect extrem de important de retinut fiind faptul ca ansamblul va fi bransat la toate utilitatile: gaz, apa curenta, canalizare, curent.

Conceptul inteligent este implementat într-un mod profesional, cu materiale de calitate şi cu mână de lucru calificată. Au fost selecţionate cele mai bune materiale, astfel încât rezultatul final să fie unul durabil şi să încurajeze o investiţie pe termen lung.

Un proiect exclusivist, atât în ceea ce priveşte caracteristicile arhitecturale şi integrarea în decorul existent, cât şi în ceea ce priveşte impărţirea spaţiilor interioare şi a apartamentelor.

Apartamentele se predau complet finisate, finisajele fiind de cea mai buna calitate.

Caracteristici

Cod anunt TOPHOME-630
Localitate București
Sector Sector 4

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.