Ansamblu Rezidential SP Berceni 100

Ansamblu rezidential SP Berceni 100
SP BERCENI 100 

Detalii

SP Berceni 100 este un proiect deosebit amplasat pe Soseaua Berceni, ce promite casa ideala pentru orice cumparator. Acesta este complet dezvoltat din punct de vedere urbanistic: strazi asfaltate, trotuare pietonale si spatii verzi amenajate, iluminat stradal, utilitati complete.

Ansamblul rezidential SP Berceni 100 este un complex de locuinte cochet si elegant, arhitectura exterioara fiind una calda si atragatoare.

Amplasat în zona Berceni - Metrou Dimitrie Leonida, acest ansamblu vine cu o varietate de oferte printre care se numără garsoniere şi apartamente cu două camere sau trei camere, în imobile cu un regim de înălţime de P+9Etaje, cu o arhitectură aparte ce se diferenţiază prin stil şi unicitate.

Toate categoriile de locuinte ce se regasesc in acest ansamblu beneficiaza de  compartimentari care asigura spatii deschise si functionale, adecvate stilului de viata modern.

Dezvoltatorul  ofera posibilitatea de a va alege finisajele, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste  gresia, faianta, parchetul, usile  interioare.

Caracteristici

Cod anunt TOPHOME-622
Localitate București
Sector Sector 4

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.