Ansamblu rezidential Metalurgiei, Arena Residence | Top Home

Ansamblu Rezidential Metalurgiei, Arena Residence

Ansamblu rezidential Metalurgiei, Arena Residence Ansamblu rezidential Metalurgiei, Arena Residence
Ansamblu rezidential Metalurgiei, Arena Residence Ansamblu rezidential Metalurgiei, Arena Residence

Detalii

Arena Residence 2 este un nou proiect imobiliar, situat in Sectorul 4, in cartierul Metalurgiei, ce ofera locuinte cu o compartimentare eficienta, avand un regim mic de inaltime P + 2E + M.

Ansamblul cuprinde 32 de unitati locative: garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, cu finisaje moderne, utilate si bransate individual la cele mai inalte standarde.

Ca puncte de interes in aproprierea ansamblului gasim: Grand Arena Mall, gradinite, scoli, centre comerciale, banci, farmacii, etc.

Dezvoltatorul permite viitorului proprietar sa intervina asupra felului in care se va finisa apartamentul, oferind acestuia posibilitatea de a-si alege finisajele (gresia, faianta, parchetul, usile de interior).

Un proiect exclusivist, atât în ceea ce priveşte caracteristicile arhitecturale şi integrarea în decorul existent, cât şi în ceea ce priveşte impărţirea spaţiilor interioare şi a apartamentelor.

Compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă tip Porotherm, 24 cm între apartamente şi 12 cm în interiorul apartamentelor, tencuială, glet şi vopsea lavabilă în 3 straturi;

Caracteristici

Cod anunt TOPHOME-578
Localitate București
Sector Sector 4

Specificatii

Alte detalii zona   Iluminat stradal Mijloace de transport
Amenajare strazi: Asfaltate Betonate

Localizare

Contact


Pentru Top Home este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.